На добър път, скъпи абитуриенти!

На добър път, скъпи абитуриенти!

12а клас
Учител е призвание, което носите в сърцата. Учителят духовната храна раздава щедро. Поклон на хора като Вас! Оставяме ви идни поколения да черпят знания, умения… И всяка пролет ято помъдрели птички да пращате на полет към мечтите устремени! Поклон пред Вас, учители будители!

Дора Въчовска – класен ръководител:
Всеки човек е значим и уникален. Бъдете себе си! Не продавайте достойнството си и не забравяйте, че в повечето велики световни събития има българско участие!
Вярвам в бъдещите ви успехи!

12б клас
През тези години бяхме заедно, споделяхме мечтите и преживяванията си. Сега ще се разделим, но в сърцата си ще носим топлия спомен за усмихнатите лица на скъпите си съученици. Така в моменти на трудности няма да се предаваме, а ще се облягаме на изградената взаимност. Пожелаваме си срещите на класа ни да са чести и все така забавни!

Цветелина Николова – класен ръководител:
През годините, в които растяхме заедно, за мен беше удоволствие да общувам с вас. Пожелавам ви да бъдете все така умни, добри и интересни хора!

12з клас
Ние успяхме, сега е ваш ред!

Катя Ралчева – класен ръководител:
Пътят ви дотук не беше лек, а оттук – ще е още по- труден. Извървете го достойно! Не жалете труда си и опознайте щастието да го дарявате с любов! Бъдете силни, за да осъществите мечтите си! А ние – вашите учители, ще ви очакваме да споделяте с нас успехите си.
И не забравяйте: „Най- хубавото се вижда само със сърцето. Най- същественото е невидимо за очите.” Антоан дьо Сент Екзюпери

12и клас
Целият 12и желае на всички вас – учениците, които ще завършат след нас, да вярвате и да преследвате докрай мечтите си. Стремете се винаги към върха и не позволявайте на другите да ви мачкат!

Димитър Данаилов – класен ръководител:
Скъпи абитуриенти,
Предстои ви първото от трите най-важни събития в живота на всеки човек. След него нищо няма да е същото. Ще срещнете нови хора, ще научите нови неща, ще срещнете голямата си любов. Никога не забравяйте нашето училище и нека се срещаме само с добри чувства! Пожелавам ви успех и достойно представяне в кандидатстудентската кампания!
P. S. След 5 години очаквам отговор – кои са другите събития?

12м клас
Ивайло Лачев – класен ръководител:
Вие сте 12М – затова си останете Мъжки Момчета и Мили Момичета!
И сега – последната задача:
(x,y) = x+y+2016
Намерете x,yϵ N, така че максимален брой числа от 1 до 19 да се подредят около една маса, без значение от подредбата.

 

12б клас

12з клас

12и клас

12м клас
Back to top button