Добре дошли, първокласници!

Мили първокласници! Честит първи учебен ден!

Пожелавам ви да сте отлични ученици, добри приятели и да носите много радост на своите родители! Нека има много весели и успешни учебни дни!

Стела Трифонова, класен ръководител на 1а

 

ДОБРЕ ДОШЛИ, СКЪПИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ!

 

Вие озарихте училището със сияйните си усмивки и то весело зазвуча със звънките ви гласове. В замяна ще получите един безценен дар – учението. С него ще откриете безброй интересни неща за света и самите вас.
Ние, вашите учители, ви поздравяваме! Подайте ни ръка с вяра и доверие, за да ви поведем по пътя на знанието и мъдростта!
Желаем ви успешно пътуване със здраве, воля и упоритост, а когато те не достигат – и малко късмет!

НА ДОБЪР ЧАС!

Светлана Стоянова, класен ръководител на 1б

 

 

Мили деца,
Вие вече сте ученици в 1в клас! Предстои ви да се научите да четете, да пишете, да смятате, да опознавате себе си и света около вас.
Желая от сърце да вървите с интерес по чудния път на знанието! Нека игрите и забавленията съпътстват вашето ежедневие!
Бъдете здрави, жизнерадостни и упорити! Успех!

Силвия Георгиева, класен ръководител на 1в

 

 

Мили първокласници,
ето настъпи и днешният ден, който толкова дълго очаквахте. Днес правите крачка от безгрижното детство към отговорността да бъдете ученици. Това вълнение не е напразно. Досегашната майчина ласка ще бъде заменена с ласката на учителката ви, която понякога се примесва и със строгост. Предстоят ви интересни уроци, нови приятели и игри. Не си мислете, че ученето е сложно нещо, защото аз ще бъда да вас и винаги ще ви помагам.
УСПЕХ!

Вили Атанасова, класен ръководител на 1г

 

Мили малки първокласници,
скоро влязохте за първи път в училище и започнахте своето голямо приключение в страната на познанието. Тук ще откриете приятели, забавни междучасия и игри, но заедно с това ще имате нужда от търпение, много усилия, истинска борба. Поемете риска да мечтаете и да преследвате своите мечти! Всяко голямо пътуване започва с първата, малката крачка, която ще направим заедно във вашата важна мисия на ученици. Разчитайте на моята подкрепа и винаги се стремете към върха, каквото и да ви струва това. Аз вярвам във вас и зная, че ще успеете !

Милена Борисова, класен ръководител на 1д

1v klas
Първи В клас
1g klas
Първи Г клас
1d klas
Първи Д клас

 

Back to top button