Успешна нова учебна година!

Днес отново в двора на познатото училище поставяме старта на едно ново и интересно начало. Първият учебен ден е празник на духа и познанието, празник, огласен от смеха на детството и младостта, събрал на едно място всички нас. Той носи вълнение и радост за ученици, родители и учители, но най-вече се вълнуват първокласниците.

 

 

Скъпи първокласници,
днешният ден е много важен за вас, защото той показва, че вече сте пораснали. Но прекрачването на ученическия праг не означава, че непременно трябва да се разделите с любимите играчки. Те ще останат с вас и ще ви помагат да се справяте с новите задължения на ученици. Учението за вас ще е един безценен дар, ще се научите да четете и пишете, ще ви помогне да откриете хиляди нови интересни неща за света и за самите вас. Подайте с вяра и доверие ръка на своите учители, които ще ви поведат по пътя на мъдростта и знанието. Пожелаваме ви щастливо детство и успехи в учението, здраве, воля и упоритост, за да достигнете мечтите си.

 

Скъпи ученици,
вие сте силата и енергията на страната ни. Бъдете готови да приемате нови предизвикателства, бъдете упорити в преследването на мечтите си и уверени в способностите си. Успехите и добрите резултати идват постепенно, затова не бързайте да постигате високи оценки, а търсете верния път.

 

Уважаеми родители и учители,
нека заедно да подадем ръка на нашите деца, за да превърнем училището в желано и приятно място, в което не само получават знания, но създават приятелства и откриват собствените си възможности. Децата са отражение на самите нас, затова нека бъдем добър пример за тях. Нека да успеем да ги съхраним и да ги научим да ценят истинското в живота.

 

На добър час!

1klas 21klas 31klas 41klas 5
Back to top button