Не броим, а празнуваме

Колеги от начален, среден и горен курс чукнаха 50 години. Стела Кръстева, Станка Ненчева, Светлана Стоянова, Вили Атанасова, Цецка Илиева и Петранка Кубратова са най-чаровните учителки на 50 години.

Краят на 2010 година е добро време за благодарности:

– благодарни сме ви, че това сте вие, които сте сред нас, и че всеки ден е истински и добър, когато сме заедно;
– време е и да бъдем дипломатични – да помним рождените ви дни, но да забравяме годините ви.

Днес вие сте авторитетни учители и майки, които виждат децата си успели. На 17 декември ние си похапнахме от вкусната торта, порадвахме се на фойерверките и на 50-те запалени свещички, вдигнахме наздравица! 
В навечерието на наближаващата Нова година, драги колеги, приемете най-скъпи поздрави от нас, учителите на най-малките ученици, по случай вашия петдесети ден рожден. С много позитивна енергия и добри чувства ви пожелаваме идващата година да бъде наситена с радостни моменти, положителни емоции и наистина да почувствате обичта и уважението на хората около себе си! А приятелите ви не са никак малко – повечето са от колектива на СОУ „Иван Вазов”! Желаем слънчевите ви усмивки и на 50, и след 50 да не слизат от лицата ви, защото всички вие сте душевно богати хора. Такива дами като вас връщат надеждата, че на този свят има невероятни личности, които творят добро и го разпръскват около себе си!
Бъдете все толкова мили и добри, бъдете си просто майки и жени! И не преставайте да дарявате с обич и с топлота вашето богатство, вашите деца! И макар годините да натежават, останете си с младежки дух! Помнете, че всички днес ви уважават на колкото години и да сте!

Back to top button