Полина – героиня във филм

Нашето момиче ще е ученичка на световния шампион по бийтбокс Skiller в българския сериал „Уроци по бийтбокс”

Полина Тодорова от 5д клас вече се снима в български филм, в който ще участва и световният шампион по бийтбокс – Skiller. Филмът ще е от 12 епизода и се заснема пред графити, в метрото, на боксов ринг и пред жива публика. Тя е получила ролята на ученичка на Skiller, след като е била забелязана от продуцентите по време на свои изяви и специално поканена. Във филма Полина и още едно момче ще са деца, които нямат и понятие от бийтбокс и постепенно ще стават все по-добри. Повече не бива да знаете. 

Полина се занимава с бийтбокс от 3 години под ръководството на Адриана Николова(Печенката). През 2011 год. участва в телевизионни предавания, през 2012-а в София достигна полуфинала на състезание по бийтбокс.

Бийтбоксът води началото си от Ню Йорк през 60-те години, но става популярен към края на 70-те, като е бил наричан „инструменталът на бедния“, защото замествал ролята на ритъма при раппесните, изпълнявани в бедните квартали и гета. В началото той се изразявал в лесноизпълними и просто устроени симулации, но по-късно се превърнал в сложно изкуство, съчетаващо различни звуци и техники, каквото е и днес.

Успех, Полина!

 

Анна Мария и Лора, 8л

Back to top button