Подир Калин Врачански

Гледахте ли на 9 март софийската постановка „Тримата мускетари”? За тези от вас, които така и не са разбрали, ще кажа, че актьорът Калин Врачански беше в ролята на д`Артанян. Нали знаете как известните личности не разполагат с много време, е, и сега не беше много по–различно. Дългата история накратко.

С Нелито сме решени на всяка цена да се срещнем с Калин Врачански. Влизаме в театъра и ни казват, че в кафето ще има пресконференция с актьорите. Значи мястото ни е там. Добре, ние се качихме, но никак не беше странно да разберем, че не може да присъстваме, тъй като нямаме пропуски. За следващия път ще се подготвим. Смятате ли, че това ни отказа да се видим с него?!
Решихме да слезем пред гримьорните и да го „причакаме” (не виждате нищо странно в това, нали, и друг път сме го правили). До него, разбира се, вече се бяха добрали, това също не ни отказа. Силно се нядявахме дългото втренчване да помогне, накрая даде разултат, той излезе, бързаше за горе споменатата пресконференция, а нали се сещате, че все някой тряваше да го заведе. Като едни добре възпитани и услужливи момичета (а не като запалени луди фенки) с Нелито хванахме под ръка Калин и право към целта. Той се държеше така, като че се познаваме от 100 години, а не като недостъпен и известен. Ясно е защо е всеобщ любимец! Побъбрихме се пътем и успяхме да се снимаме.
Такива срещи са силни преживявания и се помнят – те са кратки мигове, от които аз всеки път си запазвам по нещо за себе си. Този път за вас е само снимката. Останалото е за мен!

Кремена Мишел 11б

 

 

Back to top button