Пътешествие из Африка

Във връзка с обучението си по география и икономика учениците от VІд, е, ж клас представиха проектите си „Мислено пътешествие из природата на Африка“. Работиха екипно, като всяка от групите имаше различен маршрут. Представянето на проектите в часа се състоеше в устен разказ и постер. Всички ученици се бяха подготвили много добре. Затова се наложи класиране. С най-увлекателен разказ за пътешествието – устен и писмен във вид на дневник, се представи екипът на Антоан от VІд. Техният постер може да видите пред учителската стая. Преценете сами!

На второ място е екипът на Павел от VІ е клас. Те показаха на съучениците си „сувенири“ от пътешествието – тарантула и скорпион. Постерът им е изложен пред хранилището по история и география.
На трето място е екипът на Борислава от VІ ж. Техният „дневник на пътешествието“ е най-оригинален и има специално място на постера им. Спрете за малко пред хранилището по география и история и ще го видите. Благодарим на всички ученици за положения труд. Преподавателката им Вероника Вътева се надява по този начин да са научили повече неща за природата на Африка и да са се позабавлявали. Нека не се отчайват тези, които не достигнаха до класиране. Да се стягат за следващите пътешествия – в Южна и Северна Америка!

В@з Буки Веди

africa2

africa3

Back to top button