Наш участник сред талантите на България

Познавате ли Памела Дилова от 9л клас? Те е част от хип-хоп формацията “Hope”, която очарова жури и публика на сцената на „България търси талант”. Неотдавна се убедихме в качествата на формацията, защото ги видяхме и по телевизията по време на кастинга. За подготовката, притесненията и пътя до този успех разговаряме с нея.

– Какво е чувството да си на голяма сцена като тази на „България търси талант”?

 

– Тръпката е голяма не заради самата сцена, а заради това, че ще чуеш мнението на хората за самия теб или в нашия случай за групата. Има го това притеснение, но си казваш, че е просто едно участие.
Дори да не ни бяха одобрили, това нямаше да ни попречи да се развиваме.
– Очаквахте ли да продължите напред?
– Очаквахме го до една степен, но от друга страна – не, защото нямахме толкова добра подготовка. Бяхме готови да чуем и двете – както така очакваното „Да”, така и „Не”.
– Какво запомни от кастингите?
– На кастингите имаше всякакви хора с различни и интересни таланти. Имаше малки гимнастички обаче, които бяха уникални, и най-много те ме впечатлиха.
– Постигнахте голямо зрелище и очаровахте както публиката, така и журито. Очакванията на публиката ли определят това, дали продължавате напред?
– Публиката играе голяма роля в решението на журито, тъй като, ако публиката не ни хареса, то няма смисъл да се продължава напред. Но при нас публиката наистина ни подкрепи и може би тя допринесе за нашето продължаване в шоуто.
– Как се чувстваш като част от хип-хоп формацията “Hope”?
– Чувствам се прекрасно с тях. Ние сме като едно голямо семейство – подкрепяме се, единни сме и това е една от причините да жънем успехи.
– Трудно ли е да се състави хореография с толкова много хора?
– Не е трудно, тъй като всеки допринася с нещо към танца и обединяваме общи идеи, а като я има идеята, се получава всичко.
– Как си представяш живота без танци?
– Занимавам се с танци от около 5 години и ми е трудно да си представя живота без тях. След тренировка веднага очаквам с нетърпение следващата.
– Трудно ли е да танцуваш? Може ли всеки да се научи на това или трябва да бъдеш роден за танцьор?
– Някои се учат, за да станат танцьори, други пък са родени за това и го правят с лекота, но танцът е за всеки и всеки има нужда да изрази себе си чрез него.
– Призови всички от училище да ви подкрепят по време на следващата ви изява? Какво ще пожелаеш на бъдещите танцьори?
– Нека хората, ако ни харесват, да ни подкрепят. Ние не разчитаме само на това, разбира се, а се трудим. На бъдещите танцьори мога да пожелая да бъдат себе си и да продължат в това начинание, защото с това могат да постигнат и големи успехи.
Ние се надяваме, че скоро ще имаме възможност на някоя от училищните ни изяви да видим как танцува Памела и да й ръкопляскаме на живо.
Михаела Коларска 9л

 

Back to top button