Хелоуин

Хелоуин по нашенски
Денят на Вси светии тази година се състезаваше по популярност с Деня на народните будители и имаше големи шансове да спечели.

Но… ние не позволихме. Засега! Въпреки това за първи път нашето училище беше посетено от толкова много вещици, вампири и магьосници. Много добре посрещнати те бяха в 8л, 10и и 12з клас. Беше забавно и интересно.

Настроението – необичайно приповдигнато, из коридорите срещахме учители по английски език със страшни шапки, но дружелюбно усмихнати. Радваме се, че най-после бяха преодолени предразсъдъците и още един празник вече е част от календара ни. Надяваме се, след като изметохме лошите мисли и зли духове, да сме си осигурили спорна година. Ще проверим! Ако е така, следващата година ще видите какъв празник ще си устроим!

Най-страшно бе в шести клас
На 29 октомври празнуваха и учениците от 6б клас с класен ръководител Китка Съйнова. Децата бяха с интересни костюми и маски, госпожата – също, като преобладаваха вещиците. Едни от най-изобретателните и ефектни бяха на съвременна тийнейджърка и Уензди Адамс. Единственото момче в класа, както и едно от момичетата, носеха впечатляващи костюми на вампири. Стаята беше интересно украсена с оранжеви и черни балони и прилепи от хартия, а голям надпис Halloween беше залепен на стената. Имаше много игри, в които всички участваха и много се забавляваха. Проведе се и конкурс за най-оригинален костюм, победителите – Ема Иванова и Николай Ангелов получиха титлите Мис и Мистър Хахо. Награждаването им беше съпроводено с отварянето на 2 бутилки шампанско и пръскането на конфети. В края на тържеството имаше почерпка и беше разрязана торта с формата на тиква.

Автори:
Весела Маринишева 8л
Памела Дилова 8л

Back to top button