Добре дошли в екипа!

Засега се запознайте, а оттук нататък по написаното ще ги познайте

В брой 10 ви съобщихме, че съвсем в реда на нещата в края на учебната година се прощаваме с някои свои репортери, които вече са във висши учебни заведения, и каним всички, които желаят, да се присъединят към нас и да подмладят екипа ни. Искаме да ви запознаем с новите герои във  „В@з Буки Веди”. Вижте ги добре, защото на тях и всички останали, които познавате, може да споделяте всичко интересно, свързано с вас и класа ви, с ваши приятели. Както виждате, те са сериозна група, но ще видим колко от тях ще „оцелеят” до края на учебнага година. Пак ще ги снимаме и ще ви ги покажем. Но вие дотогава ще ги познавате и по написаното от тях, надяваме се.

Аз съм Сибел. На 14 години съм и съм в 8м клас. Зодия лъв. Интересувам се от математика и английски език. Обичам да рисувам и да участвам в конкурси. Приятно и забавно ми е да работя в училищия вестник.

Аз съм Словена и съм част от новия екип на вестника на СОУ „Иван Вазов”. Много се радвам, че имам тази възможност. Считам себе си за напълно нормален човек: не ме бива в математиката, обичам да излизам с приятели и да седя на компютъра с часове. Аз съм от хората, на които никога не им е скучно, без значение дали са сами, или с някой приятел. Или ще хвана някоя интересна книга, или ще се захвана с лепенето на плакати по стената, докато слушам музика. Страшно много обичам да ходя и на кино. Ако имам време, ходя почти всяка седмица. Харесва ми и да правя снимки, но в момента съм в процес на събиране на пари за професионален апарат.  На въпроса, каква ще стана, когато порасна, бих отговорила много просто – не знам. Аз съм от хората, които живеят ден за ден и не планират всичко с години напред, а и времето ще покаже.

Казвам се Лора Любенова. Ученичка съм в 8л клас. Интересувам се от спорт, литература и обожавам модата. Имам много хобита, като например пеенето, което за съжаление не ми се отдава много добре. През свободното си време обичам да излизам с приятели и да се забавлявам. Смятам себе си за общителен човек и обичам да се запознавам с различни хора. Реших да се включа в екипа на вестника, защото обичам да отразявам интересни новини, събития и случващото се около мен, също така обичам да правя интересни снимки. Приемам работата във вестника за отговорност, която върша с удоволствие.

Аз съм Ивелина Василева от 8б, както вече знаете. Занимавам се предимно с волейбол, това е хобито ми. Обичам да правя снимки, независимо на каква тема са те. Не обичам да играя футбол, защото съм прекалено зле в този спорт. Харесва ми да се запознавам с нови хора.Засега не съм се запознала с много ученици, но се надявам след написаното и това да стане.

Казвам се Мария и съм от 8м клас. Аз съм зодия везни. Не съм добра в спорта, но харесвам плуването. Любимият ми предмет в училище е физиката, по-точно астрономията. През свободното си време излизам с приятели, гледам филми или просто сърфирам в интернет.

Силвия Славчева, 8б клас, 14 год., зодия Дева; хоби: тенис на маса, който играя от две години. Обичам да се занимавам с извънкласни дейности и да запълвам свободното си време, като научавам нови неща.

Ако на снимката виждате повече лица от представилите се, не грешите! Те, явно, са по-срамежливи и не искат да говорят за себе си. Е, така са решили!

Back to top button