Здравей, училище, с „В@з Буки Веди”!

Дни преди началото на учебната година ние, екипът на училищния вестник, искаме да ви напомним за себе си и да ви уверим, че и тази учебна година ще бъдем заедно. Прочетете в 15 брой какво се случи в края на предходната учебна година и през лятото и се пренастройте на училищна вълна. В броя ви предлагаме 4 репортерски страници за отминали събития, резултатите от Годишните награди на „Вазов”, кратки разкази за спортните ни успехи – отборни и индивидуални. Публикуваме на 7 и 8 страница най-добрите творби, които журито класира и награди в традиционния вече литературен конкурс „Светът през моите очи”.

 

Последната здравословна порция от рубриката „Какво ядем” вижте на страница 6, също там може да се запознаете и с пристрастията на някои от екипа. Забавната страница е девета, където предлагаме любопитни неща и препоръчваме занимания за малкото свободно време, което ни е останало.
В началото сме отново – затова и в екипа ни предстоят, както обикновено, промени. Едни си отиват, други остават, но винаги имаме нужда от нови хора с нови идеи. Очакваме всички, които имат желание да станат част от екипа на вестника и да се трудят здраво, да заявят желанието си на адрес el_vestnik@abv.bg или в пощенската кутия на вестника във фоайето на първия етаж. Не забравяйте да напишете повече за себе си – в кой клас и паралелка учите, какви са интересите ви, как си представяте своето място и роля във вестника. След което очаквайте да ви се обадим за среща. Пожелаваме на всички успешна и усмихната учебна година!

 

В@з Буки Веди

 

Брой 15

Back to top button