Вазовчета пращат послания в космоса

Забавен 1 юни подготвят четвъртокласниците от СОУ „Иван Вазов”. За празника децата ще напишат специални послания и ще ги пуснат да полетят с балони в небето. По повод завършването си днес от 18 часа в читалище “Съгласие” четвъртокласниците ще покажат артистичните си умения в концерт-спектакъла „Пътуване в Европа”. В него са включването фолклорни танци на различни европейски държави и изпълнения на рап и ретро. За целта са подготвени специални костюми, декори и много изненади. По този необичаен и вълнуващ начин малчуганите ще се сбогуват с първите си учителки и ще покажат, че за четири години в училище са научили много от своите класни ръководителки Даниела Китева, Евелина Ницова, Мая Декова и Сашка Данговска.
В края на концерта директорът на училището Димитър Митев ще връчи удостоверенията за завършен начален етап на образованието.
На 1 юни 4Б клас с класен ръководител Евелина Ницова ще проведе и последния си урок по програмата „Джуниър Ачийвмънт”. Темата ще бъде „Движението на парите”, а доброволец този път е служител на банков клон Плевен. В края на урока те ще получат и своите сертификати за участие в програмата. Ще ги връчи Елисавета Сергеева – експерт „Начално образование” в Регионалния инспекторат по образованието – Плевен.

Източник: Посредник

Back to top button