Ученици създадоха есенна книга

Провокирани от цветовете на есента и произведенията, с които се запознават в час по литература, учениците от 3б клас на СОУ „Иван Вазов” решиха да създадат своя книга, посветена на този чуден сезон. Под ръководството на своята учителка Евелина Ницова в продължение на две седмици малките творци писаха разкази, стихове, гатанки. Едновременно с това те рисуваха подходящи илюстрации към своите произведения. И вече резултатът е налице – имат си собствена книга с корица, текст и картина. Въодушевени от постигнатото, те бързат да споделят с всички. Затова интересната книга ще бъде изложена във витрината на училището, където са и другите работи по проекта „Повече дървета? Да! Моля!“.

 

 

Източник: bgsever.info

 

 

Третокласници си създадоха книга за есента

 

Учениците от 3б клас на СОУ „Иван Вазов” в Плевен вече имат първата си издадена книга. Тя е посветена на есента и в нея малчуганите са събрали свои стихове, разкази, гатанки, свързани с красивия сезон, научихме от тяхната учителка Евелина Ницова. Илюстрациите към книжката също са на третокласниците.

„Есенна книга” е изложена във витрината на училището, където са и другите работи по проекта „Повече дървета? Да! Моля!“.

 

Източник: infopleven.com

 

 

 

ТРЕТОКЛАСНИЦИ ОТ СОУ „ИВАН ВАЗОВ“ ИЗДАДОХА СВОЯ КНИГА

 

Учениците от 3 клас в СОУ „Иван Вазов“ – Плевен издадоха своя книга с разкази. Изданието е посветено на чудния есенен сезон. Малчуганите са провокирани от цветовете на есента и произведенията, с които се запознават в час по литература, коментират от училището. Третокласниците творяха под ръководството на своята учителка Евелина Ницова в продължение на две седмици. Те писаха разкази, стихове, гатанки. Едновременно с това рисуваха подходящи илюстрации към своите произведения, коментират от СОУ „Иван Вазов“. Резултатът от труда им е собствена книга с корица, текст и картина, която желаещи плевенчани, както техните родители могат да я видят, тъй като е изложена във витрината на училището, където са и другите работи по проекта „Повече дървета? Да! Моля!“.

 

Източник: posredniknews.com

 

esenna-kniga1

Back to top button