Ученици от 3б отново с награди

Учениците от 3б клас не спират да карат училището да се гордее. Освен, че подхванаха благородната си инциатива с коледния базар, малчуганите имат време да ни носят и награди.
През месец май три момчета от Плевен на възраст до 10 години станаха златни медалисти по хандбал. Купата, която спечелиха им бе връчена от г-н Станев- председател на ХК „Т&С Шугар“. Едно от момчетата беше Виктор Павлинов Петров- нашият третокласник.

На 15.12 на официална церемония в ресторант „Централ“ бяха наградени всички медалисти. Нашето момче получи индивидуалната си златна купа лично от областния управител г-н Илиян Йончев. Наградите за състезателите бяха осигурени от председателя на хандбалния клуб „Т&С Шугар“, където тренира нашето момче. Негова треньорка е г-жа Силвия Марковска.
С други награди ни зарадва и Хрисимира Данчева Драганова. Тя спечели престижното трето място в своята възрастова група на ХХІІ математически турнир „Иван Салабашев“ 2013. Г-жа Ницова, нейната класна ръководителка, сподели, че турнирът представлява сериозно предизвикателство и конкуренцията е била голяма.
Постиженията на момичето обаче не спират с това. Днес пристигна новина, че третокласничката е спечелила трето място и в конкурса за приложно изкуство „Моето коледно послание“.
Гордеем се с наградите им и им пожелаваме още много успехи!

 

Силвия Тачева – 10и клас

Back to top button