Спортен празник

На 14 юни 2013 г. СОУ „Иван Вазов“ организира за учениците от 5-7 клас поредния спортен празник. Този ден беше последният учебен ден за тях от учебната 2012/2013 година. Учителите по физическо възпитание и спорт Васко Вълков, Сотир Пецанов и Продан Лазаров подготвиха футболни срещи за момчета и момичета, лекоатлетически състезания – бягане 50 м, хвърляне тежка топка, скок от място, волейбол, баскетбол, федербал и други забавни игри. А преподавателите по изобразително изкуство Росица Симова и Клаудия Черакчиева организираха рисунки на асфалт, играта труден квадрат. Участниците рисуваха в групи по свободни теми – анимационни герои, цветя, морско дъно и др., с усмивки на лице.

Футболните срещи се проведоха пред пълни трибуни на модерното игрище на училището. Срещите се организираха по класове – 5, 6, 7, като имаше и участие на два сборни отбора момичета. Интерес предизвикаха и лекоатлетическите състезания, където много ученици показаха своите възможности.

Децата масово се включиха в игрите, като се забавляваха заедно за последен път тази учебна година. Участниците показаха добри умения в областта на спорта и изкуството. Всички се разделиха радостни и въодушевени от предстоящата лятна ваканция.

sport pr 003

sport pr 004

sport pr 005

sport pr 007

sport pr 008

sport pr 009

sport pr 010

sport pr 011

sport pr 012

Back to top button