СОУ „Иван Вазов” изпрати пореден випуск

С посрещане на знамената на Република България и училището на 17 май 2013г. започна тържествената церемония по изпращането на Випуск 2013 в СОУ „Иван Вазов“ – Плевен.

Директорът Димитър Митев се обърна към зрелостниците с приветствени думи, с които пожела здраве, успехи и на добър час по пътя на живота. От името на випуска слово произнесе Александра Михайлова от 12з клас, а единадесетокласничката Александра Стоянова отговори на словото с пожелания към абитуриентите от името на всички ученици.

 

Вокална група с ръководител Елена Конова поздрави присъстващите. След това се състоя тържествен ритуал за предаване на училищното знаме. Всеки зрелостник се сбогува с училището, целувайки за последен път знамето.

 

За абитуриентите удари последният училищен звънец, а директорът лисна вода от менче. Много родители, близки и приятели на завършващите бяха дошли да уважат тържеството.

 

Източник: DarikNews

 

 

 

Последен звънец за Випуск 2013 на СОУ „Иван Вазов”

 

С посрещане на знамената на Република България и училището на 17-ти май започна тържествената церемония по изпращането на Випуск 2013 в СОУ „Иван Вазов” – Плевен. Директорът Димитър Митев се обърна към зрелостниците с приветствени думи, с които пожела здраве, успехи и на добър час по пътя на живота. От името на випуска слово произнесе Александра Михайлова от 12з клас, а единадесетокласничката Александра Стоянова отговори на словото с пожелания към абитуриентите от името на всички ученици. Вокална група с ръководител Елена Конова поздрави присъстващите. След това се състоя тържествен ритуал за предаване на училищното знаме. Всеки зрелостник се сбогува с училището, целувайки за последен път знамето. За абитуриентите удари последният училищен звънец, а директорът лисна вода от менче. Много родители, близки и приятели на завършващите бяха дошли да уважат тържеството.

 

Източник: plevenzapleven.bg

Vipusk 2013 2

Vipusk 2013 3

Back to top button