Сбогом, детска градина!

На 19.05.2016 г. в стая 215 се проведе крайгодишно тържество на „учениците” от подготвителен клас.

Мероприятието започна с изпяване на химна от всички – и деца, и родители. Всяко дете рецитираше заучени думички, редувани с песни, изучени в часа по музика при г-жа Димитрина Кондова. Бъдещите първокласници показаха и малка част от знанията си по български език и математика пред гостите.

Групата от малчугани, които изучаваха английски език през учебната година, демонстрираха наученото. Получиха и удостоверение за завършено ниво от преподавателя им г-жа Дарина Христова.

Класният ръководител – г-жа Силвия Бетовска представи презентация, озаглавена „Незабравими моменти с децата през моите очи”. Всички присъстващи си припомниха мигове от първия учебен ден, първото посещение на концерт, коледното тържество, отбелязване на 3-ти март пред Панорамата, тържеството за 8-ми март, посещенията на децата в Регионален исторически музей – Плевен и в пожарната, празнуване на рождени дни и други незабравими моменти, прекарани заедно в училище.

Гост на тържеството бе ръководителят на кръжок „Играем и творим” – г-жа Даниела Иванова от ЦУТНТ – Плевен. Г-жа Иванова връчи на всяко дете грамота за участие в кръжока и ръчно изработени моливници във формата на палячо.

За финал, класният ръководител се обърна с мили думи към своите ученици и към техните родители. Със сълзи на очи пожела на децата: „На добър час в първи клас!” и раздаде книжки и удостоверения за завършена подготвителна група.

Родителите бяха подготвили изненада за децата и след края на тържеството всички заедно се забавляваха с много танци и игри.

Г-жа Бетовска сподели, че ще помни винаги първата в педагогическия ѝ опит група ученици.

Back to top button