Рисувам за децата на Европа

Във връзка с българското председателство на Съвета на Европейския съюз, Министерство на образованието и науката и Регионално управление на образованието – гр. Плевен обявиха конкурс за детска рисунка на тема: Рисувам за децата на Европа.

Учениците от начален етап на СУ „Иван Вазов“ се запознаха с регламента на състезанието.

На първия етап комисия в състав: Росица Симова – председател, Клаудия Черакчиева и Снежанка Лишкова – членове, класираха за областен кръг на Националното състезание учениците:

1. клас

І място –Тома Калоянов Стойчев – Іб клас

ІІ място – Мария Георгиева Монова – Ід клас

ІІІ място – Ралица Петьова Цачева – Ід клас

ІІІ място – Моника Петьова Цачева – Ід клас

3. клас

І място – Теодор Иванов Кръстев – ІІІе клас

ІІ място – Сияна Драгомирова Бекярова – ІІІ е клас

ІІІ място – Виктория Илиянова Андреева – ІІІ д клас

Щастливи сме, че за Национален етап РУО – гр. Плевен класира учениците:

1. клас –Моника Петьова Цачева – ІІІ място

3. клас – Виктория Илиянова Андреева – ІІІ място

Има и поощрителна награда –  за Тома Калоянов Стойчев от 1 клас

Господин Митев, Директор на СУ „Иван Вазов“ тържествено връчи в зала „Европа“  грамотите на отличените ученици, като им пожела творческият им ентусиазъм да не свършва, да продължават да рисуват и да ни радват с постиженията си.

От името на Началника на РУО – Плевен – г-жа Албена Тотева бяха връчени благодарствени адреси  на директора и учителите, както и на  семействата на наградените ученици.

Екипът на РУО – Плевен, както и ръководството на СУ „Иван Вазов“ благодари на всички ученици, които участваха в националния конкурс „Рисувам за децата на Европа“, както на техните учители и семейства за оказаната подкрепа и насърчаване за изява на техните таланти.

Поздравяват отличените участници и  пожелават на на всички талантливи ученици да продължават да рисуват своето бъдеще в голямото семейство на Европейските държави.

Back to top button