Продължава инициативата „Подай ръка”

„2011 –  година на толерантността и добродетелта”. Под това мото учениците от 1б клас продължават стъпка по стъпка да помагат на своите приятели от подготвителната група в нашето училище.

Първокласниците искат да им покажат, че да си ученик е не само задължение, а в училище е и забавно, и много приятно.  След като през изминалия месец ноември заедно се запознаха с някои ръкописни букви,  този път се събраха, за да се убедят, че математиката е лесна и интересна.
На тази среща  домакини бяха децата от подготвителната група.  Тяхната учителка Таня Янчева и класният ръководител на 1б клас Евелина Ницова поднесоха един незабравим час, посветен на число и цифра 10. Всички заедно броиха, смятаха, играха забавни математически игри, оцветяваха и накрая се насладиха на интересно филмче, посветено на десетката. И този път часът мина неусетно.
Накрая децата се разделиха, като си обещаха да се срещнат преди Коледа, за да празнуват и този път заедно. Вече се готвят и изненади, а какви са те… ще прочетете по-късно.

Back to top button