Прескочихме границите и на България

Ние вярваме, че всеки човек е роден с мисия на тази земя!

Зададе ли се конкурс по изобразително изкуство в СОУ „Иван Вазов” – участниците са известни!

А едва ли има ученик от 2е клас, който винаги, когато стане въпрос за резултатите от художествените съревнования, да не познае отличения сред тях.

Джими Радостинов Стефанов не пропуска да участва в подобни мероприятия и резултатите не закъсняват. Неговото явно увлечение, способности и талант, му помогнаха само за месец да донесе две призови места, с които отново изведе вазовци в челните редици.

 

Джими е на трето място в Международен конкурс за детско творчество, раздел ”Приложни изкуства”(работа с глина), организиран от „Партнерс експо” ООД, Областен пчеларски съюз – Плевен и Международно изложение – договаряне ”Пчеларство –Плевен 2013”. Негово е и второто място в Националния конкурс за изобразително изкуство и приложни дейности „Водата – извор на живот”(работа с глина), организиран от МОМН, Регионален инспекторат по образованието – гр.Бургас, Национален дворец на децата, Община Бургас и Общински детски комплекс – гр. Бургас.

 

Джими усъвършенства своите способности и придобива нови в Центъра за работа с деца в Плевен.

Пожелаваме на Джими да покорява върхове, да получава отличия и да има творческо вдъхновение! Надяваме се един ден, когато стане известен художник, което му желаем от сърце, да се гордеем, че е бил сред нас!

pchelarstvo2pchelarstvo3

Back to top button