Отличия в международен конкурс за рисунка

Ясни са наградите в международния конкурс за детска рисунка и пластика на тема „Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие”.

Отличия в международен конкурсОтличия в международен конкурсОтличия в международен конкурсОтличия в международен конкурсОтличия в международен конкурсОтличия в международен конкурсОтличия в международен конкурсОтличия в международен конкурс

Отличия в международен конкурс
Отличия в международен конкурс
Отличия в международен конкурс за рисункаОтличия в международен конкурс за рисункаpch_konkrs5Творческата надпревара бе в рамките на Деветото международно изложение по договаряне „Пчеларство – Плевен 2011”, организирано от “Партнерс експо” ООД и Областния пчеларски съюз под патронажа на Областната администрация – Плевен и Министерството на земеделието и храните. Вече информирахме, че участието на нашето училище е най-масово – 47 рисунки от начален курс и от 5, 6 и 7 клас представиха оригиналните идеи на децата по темата.
На 13 февруари бе извършено награждаването на най-талантливите художници. Във възрастовата група на децата от начален курс бяха отличени рисунките на Светлозара Витанова, 3а – І място и Цветан Маринов, 3б – ІІ място. Наградена е и рисунката на Виолина Панова от 5е клас. Отделно от това, бяха избрани най-сполучливите рисунки и подредени в тематична изложба, която можеше да се види в дните на изложението. Много творби на наши ученици намериха място в изложбата. Сред тях са рисунките на Калина Димитрова, Сияна Генадиева, Никол Руменова, Атила Гюканов, Синтия Монова – всички от 3б клас, и на Илия Петров, ученик от 3а клас. Всички отличени получиха грамота и съвсем тематично – пчелен мед.
Честито на наградените и на техните преподаватели!

Back to top button