Обичаме математиката

Аплодирайте тези, които си служат по-добре с числата

 

Винаги сме се възхищавали подобаващо на всички тях и поредното математическо състезание, проведено на 2 ноември в СОУ”Стоян Заимов”, ни даде още поводи да се похвалим. Денят на будителите срещна в надпревара и обичащите точната наука. Участниците от нашето училище се представиха отлично.
Първи станаха второкласникът Волен Анов и Хрисимира Драганова от 3б, петокласникът Калоян Тачев и шестокласникът Искрен Данчев. На второ място бе класиран петокласникът Захари Маринов, на трето – второкласникът Велислав Въглев и третокласниците Ния Копчева, Мартин Рачев, Георги Димитров, а на четвърто – Виктория Ованисян и Даниел Великов от 2 клас и четвъртокласникът Павел Енев. Второкласниците Кирил Танов, Станислав Станчев, Пламен Колев и Кристиан Атанасов получиха награда за пето място.

На всички с интерес към числата поставяме нова трудна задача – да потърсят и красотата на думите. Очакваме резултатите на страниците на вестника, защото ги предизвикваме сами да разкажат за новите си успехи. Пожелаваме им ги!

В@з Буки Веди

matematika2
Обичаме математиката
matematika3
Обичаме математиката

 

Back to top button