Мили дами, честит 8-ми март!

Днес е един от най-обичаните за децата празник -„Международният ден на жената“ или наричан още „Ден на майката“.

Чиста и искрена е детската любов и само малка подкрепа от наша страна е достатъчна, за да чуем и видим най-милите думи и чувства, вплетени в изработения подарък за мама.

Това и направихме в групите за целодневна организация на учебната дейност на 1 и 2 клас с учители: Антония Начева, Валя Дамянова, Наталия Игнатова, Силвия Иванова, Магдалена Димитрова, Малинка Драганова и Миглена Николова.

Както всеки друг празник, така и този, отбелязахме подобаващо. В изпълнените с вълнение класни стаи, под сръчните пръсти на учениците, създадохме истински шедьоври  за любовта към мама. Признания като: „Мама е номер 1!“, „Обичам те, мамо!“, „Най-добрата майка!“, „Мамо, благодаря ти за всичко!“, са само част от посланията, които отправихме. Неописуеми са трепета, вълнението и щастието в моменти, като този.

Освен картички, грамоти, медали, подаръчни кутийки със стихотворения и пожелания , учениците намислиха да изненадат най-специалния за тях човек и с още нещо: вечерта, когато майките ги посрещаха, децата с вълнение им подариха красиво цвете, изненада пазена в тайна, заедно с техните учители и татковци.

Така неусетно, заедно с учениците и ние – възрастните отворихме душите си за истинските ценности и чувства в живота.

Обичаме ви деца, и ви благодарим за споделените мигове на щастие!

Back to top button