Коледните изненади започват от най-малките

Работилницата на Дядо Коледа вече е отворена – в нея се трудят първолаците от 1д клас и тяхната учителка Людмила Ванкова.

И няма нищо изненадващо, защото най-малките са най-нетърпеливи и се готвят отдалече за срещата с добрия старец. Те изработиха коледна елха, като отпечатаха върху хартия ръцете си и оформиха от тях клонките. Най-много се забавляваха, докато изрязваха и сглобяваха коледното дърво, в което вложиха много любов и надежда. В дланите си те държат по една хартиена топка, върху която се надяват по-големите каки и батковци, учители да напишат своите искрени пожелания. Така подават ръце за нови приятелства и ги очакват с нетърпение. Зарадвайте ги – елхата се намира във фоайето на първия етаж и очаква вашите послания!
Подготовката им за празниците продължава – сега всяко дете изработва с различни материали образа на Дядо Коледа върху картичка, за да поздрави с нея своите близки. Макар да не са изучили още всички букви, децата ще напишат своите първи мили думи до семействата си и ще покажат какво умеят техните сръчни ръце. А и ще заслужат с труда си своите подаръци.
Нека пожелаем на най-малките от нашето училище една незабравима Коледа – на сбъднатите желания, една Нова година – за много мечти и една цяла година – за много успехи!

 

Back to top button