Към вас, четвъртокласници …

Скъпи мои малки абитуриенти от 4а клас,

Пожелавам ви смелост, решителност и силна воля! Не се предавайте пред трудностите и сбъднете мечтите си!

Следвайте сърцето и душата си и станете истински и достойни хора!

С обич: г-жа Даниела Китева

 

Мили мои ученици от 4б клас,

Нашата раздяла е начало на новите ни срещи. Запомнете, че аз вярвам във вашите успехи и винаги ще ви подкрепям! Не забравяйте, че където и да отидете по широкия свят, каквито и да станете, всеки камък си тежи на мястото.  
Затова обичайте България и живейте в нея!

Обича ви: г-жа Евелина Ницова

 

Мили ученици от 4в клас,

Желая ви да осъществите мечтите, да развиете интересите и стремежите си!
Следвайте думите от древното послание: „Бъдете дръзки като бурята, бодри и усмихнати като пролетта, с горещо и добро сърце като лятото, с пъстри и разнообразни интереси като багрите на есента!”

С много обич: г-жа Мая Декова

Скъпи деца,

Бъдете здрави!
Преодолявайте с усмивка трудностите по своя път!
Нека късметът, любовта и щастието да са винаги с вас, учениците от 4г клас!

С обич към вас: г-жа Сашка Данговска

 

 

Мили деца,

Ето, отминаха 4 години, откакто прекрачихте прага на училището и вече завършвате първи етап на основната образователна степен и то дни след един от най-прекрасните празници – 24 май, Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.
Пораснахте пред очите ни не само физически, а и духовно. От мънички първолачета се превърнахте в знаещи и можещи, смели и отворени за света момичета и момчета. Заедно с учителките си – Даниела Китева, Евелина Ницова, Мая Декова, Сашка Данговска, преодолявахте трудности и откривахте непознати светове.
Бъдете живи и здрави! Нека ежедневието ви бъде изпълнено с много радост, успехи, слънчеви усмивки! Стремете се към Добротата, защото ви е много необходима в живота! Никога не забравяйте, че човек се учи, докато е жив. Нека науката бъде съществена част от житейския ви път. Вярвайте в себе си и се борете да реализирате своите мечти!

Поздравяват ви: началните учители при СОУ „Иван Вазов”

 

 

Скъпи четвъртокласници,

Запазете в сърцата си всички хубави спомени и радостни мигове, изживени през тези четири години, искрените приятелства, както и споделените мечти и желания.
Бъдете упорити и амбициозни в училище, дръзки и непримирими за постигане на всички ваши мечти, добри и честни към приятелите си! Превръщайте предстоящите ви трудности в необходими предизвикателства!
Ние и вие не сме най-добрите, но по-добри от нас няма!
На добър час!
Весела ваканция!

Ръководството на СОУ „Иван Вазов”

4в клас
4г клас
Back to top button