Годишните награди на СОУ „Иван Вазов“ 2014г. – продължението

Преди около месец- на 13 май, се проведе третото издание на Годишните награди на СОУ „Иван Вазов“ за тази година. Може би си спомняте, че спокойното протичане на церемонията по награждаването беше прекъснато поради неблагоприятните метеорологични условия. Организаторите обаче обещаха, че връчването на наградите ще бъде продължено при първия удобен случай и, разбира се, спазиха обещанието си.

Втората част на Годишните награди на СОУ „Иван Вазов“ се проведе на 12 юни и започна в 21 часа. Любимите ни водещи- Ванина Трифонова от 11а клас и Моника Маринова от 11л клас, отново ни приветстваха и услужливо припомниха кои награди бяха раздали предишния път: „Енциклопедична личност“ стана Ивайло Петев Митев (8м), Антонио Владимиров Василев (10з) беше избран за „Забавна личност“, а Виктор Даниелов Митов (8м)- за „Спортна личност“.

След това водещите отстъпиха микрофоните на момичетата на г-жа Елена Конова, които вече са ви известни, и те отново изпълниха химна на СОУ „Иван Вазов“.
Церемонията този път продължи по план и не беше прекъсната от неприятни валежи, затова и всички наградени получиха своите призове. Тази година „Мистър Мускул“ стана Светослав Хрисимиров Маринов (11л), а след него награда за „Най-добър в изкуството“ получи Ивана Гергова Митова (10л). Със звание „Модна икона“ вече ще се гордее Даниела Николаева Стойчева (10з), за „Музикална личност“ беше избрана Цветослава Ангелова Грънчарска (10л), която участва и в певческата група на училището. Очаквано, макар и доста оспорвано, Валентин Валентинов Романов (10л) беше определен за „Дон Жуан“.
Наградите, изброени до тук, бяха индивидуални, но следващата ще трябва да си разделят двама – Виолета Пламенова Минкова (9б) и Николай Красимиров Йоргов (9б) явно нямат нищо против, защото именно те грабнаха приза за „Двойка на годината“. След като получиха статуетката си на сцената отново бяха поканени момичетата от певческата група за една кратка музикална пауза.
Церемонията вече беше към своя край, но преди това оставаха да бъдат раздадени още няколко награди. „Скандална личност“ се оказа, че е Мартин Иванов Петков (8м), а за „Бягство от затвора“ беше обвинен Антоан Антонов Георгиев (8м). На последно място, но не и по важност, беше връчен и приз „Ученик на годината“. Той отиде при Мерилин Мариянова Писина (8з), която многократно ни доказа, че го залсужава.
Наградените поздравяваме за отличията, които си спечелиха, и се надяваме, че им се радват. Освен това обаче похвала заслужават и организаторите, без които идеята нямаше да се превърне в реалност – г-жа Радинка Иванова и нейните възпитанички като сред имената на организаторите трябва да споменем и Вилия Георгиева Георгиева (11л), Преслава Цветанова Йорданова (11л) и Весела Георгиева Маринишева (11л), както и екипа на училищния вестник.

 

Силвия Тачева, 10и клас

 

Back to top button