Една незабравима екскурзия

Изминаха неусетно три години, изпълнени с трудности и щастливи моменти, с тежки контролни, състезания, изпитвания, но и много смях и забавления, в които неусетно пораснахме. Минаха важните изпити и сме готови да се впуснем в новото приключение. С нетърпение очаквахме тази екскурзия – последната, в която ще сме заедно.

Първо спряхме в Арбанаси – архитектурно-музеен резерват, съхранил автентичната красота и спокойствие на отминали времена. Разходихме се из тихите улици, насладихме се на красивите къщи и си направихме снимки за спомен. След обиколката му се отправихме към парк „Ксилифор“, където останахме очаровани от прекрасната природа. След кратък престой отпътувахме за Вонеща вода и се настанихме в хотел „Релакс – КООП“. Всичко ни хареса много. Някои от нас плуваха в басейна, други си организираха спортни игри и разходки из алеите на комплекса, а след вечеря се забавлявахме в дискотеката.

На другия ден ни очакваше „Царевград Търнов“, в който оживяха исторически събития и личности от Второто българско царство. След това разгледахме Царевец и се разходихме по Самоводската чаршия, откъдето си взехме сувенири.

Ще запазим в сърцето си спомена за всичко преживяно и споделено през това време, може би най-хубавото в живота ни!

Да, ние не сме най-добрите, но по-добри от нас няма!

Учениците от 7 а, б, в класове

Back to top button