„Добрата новина” от най-малките

Ние, децата от Подготвителната група „Гъбка червенушка” при СОУ „Иван Вазов” – гр. Плевен с огромно вълнение и много радост решихме да се включим в инициативата на btv „Добрата новина”. Изпратихме лично до госпожа Ани Салич своите пъстри и красиви картички  и мартенички, които изработихме с обич и трепет, с много вълнение и вдъхновение.

Класният ръководител на Подготвителната група госпожа Янчева и ръководителката на кръжока Даниела Вълова ни подкрепяха и помагаха в това начинание.

Със сръчните си ръце ние направихме много интересни картички и мартеници. Част от тях са изнесени в къта на училището и ги виждат и по-големите каки и батковци, много майки и бащи. Те се радват искрено на нас, „сръчковците” от Подготвителната група. Повечето от изработените предмети са вече изпратени и това е  нашата най-добра новина и инициатива.

Изработените от нас картички и мартеници са за тези деца, на които им липсва майчина ласка и бащина закрила. Те носят послания за здраве, за добро, за вяра, за надежда, за любов!

 

pg3

Back to top button