Да ни е честита първата награда


Да си честитим първата награда в конкурса за елха с най-красива коледна премяна! Дванайсет плевенски училища бяха претендентите и всичките елхи – красиви.

Организаторите – Община Плевен, Браншова Бизнес камара и „Партнерс експо” ООД, прецениха като най-сполучлива идеята и най-красива изработката на нашата украса. Елхата ни грейна с 12 коледни звезди. Дванайсет, за да е съвършенство и пълнота през идната година. Звезди, за да осветяват пътя ни и да сгряват душите ни. Заслугата за красивото елхово дръвче е на учениците от третите класове и на техните учители – Емилия Недкова, Станка Ненчева, Маргарита Стефанова, Виолина Борисова, както и на председателя на МО Евелина Ницова. Намериха се и спонсори – г-жа Силвия Кръстева, родителка на третокласник, на която искрено благодарим. Участието в този проект ни донесе най-голямата награда – диван от фирма „Екомебел”. Очакваме в най-скоро време тази съвременна мебел да стане част от интериора на нашето съвременно училище. А тортата, която получихме, бе веднага изядена от третокласниците, които присъстваха на награждаването със своите учители. 
Елхата сега краси фоайето на училището, за да посреща в оставащите дни до Коледа ученици и учители и да носи празнично настроение на всички. След Нова година децата ще засадят коледното дърво в двора на училището. То пак ще бъде красиво със зеленината си. И ще ни напомня за най-светлите празници – Коледните, и за най-искрените послания, които изпращаме в тези дни.

Back to top button