Честит празник, малки първокласници!

Уважаеми родители, 15 септември е празник не само за Вас, но и за всеки българин, защото вековен е стремежът на нашия народ към просвещение. Днес е денят, в който Вашите деца правят тази малка, но особено важна крачка по пътя на своето образование. Това е ден, изпълнен с вълнения и трепети, непознати досега за онези малки до вчера деца – днес ученици, влизайки за първи път в своята класна стая, при своята първа учителка.

 

Скъпи първокласници,
С радост ви честитя първия учебен ден и ви приветствам с добре дошли в нашето училище СОУ „Иван Вазов“! Бъдете здрави, весели и прилежни ученици! Желая ви успешна и ползотворна учебна година! На добър час!
Г-жа Д. Китева

 

Мили първокласници,
Честит Първи учебен ден!
Заедно с вас ще отворим вратата на чудния свят на знанието – интересен и забавен.
Бъдете здрави и усмихнати!
Г-жа Е. Ницова

Скъпи деца,
15 септември е празник на знанието! Той събира в едно безгрижието на младостта и опита на мъдростта. Скъпи първокласници, подайте ръка на знанието и успеха и заедно ще научим, че учението е щастие. Мили деца, предстои ви една интересна и отговорна година, през която ще пораснете много, ще се научите да четете и пишете, но и много ще играете. Пожелавам ви усмихнато и щастливо детство в новото училище СОУ „Иван Вазов”.
Г-жа М. Тодорова

Скъпи първокласници,
Подайте с вяра и доверие ръка на своите учители, които ще ви поведат по пътя на мъдростта и знанието. Пожелавам ви щастливо детство и успехи в учението!
Уважаеми родители,
Подкрепяйте своите деца в техния нелек път в усвояване на знанието. Надявам се заедно да работим за доброто на нашите деца.
Г-жа С. Данговска

Мили първокласници,
Днес е първият ви учебен ден! Вашите очи греят най-топло, вашите усмивки са най-щастливи, вашите сърца туптят най-силно. Запазете тези прекрасни чувства и не позволявайте времето да ги заличи! Нека слънцето на детството да сгрява вашите класни стаи! Пожелавам ви да вървите с лекота по пътя на знанието!
Бъдете здрави! Успешна година и на добър час!
Г-жа П. Николова

Скъпи ученици от 1 „Е“клас,
Добре дошли в нашето училище! Дано съумеете да запазите магията на първия учебен ден през цялото си обучение, за да станете по-умни, по-добри, знаещи и можещи, защото вие сте БЪДЕЩЕТО. А ние. Учителите. винаги ще ви подкрепяме. На добър час!
Г-жа Н. Тодорова

Back to top button