Започнаха проявите по случай празника на СОУ“Иван Вазов“

На 16 май 2013 г. започнаха проявите по повод празника на СОУ „Иван Вазов“. В 21.00 ч. започна спектакълът „Годишни награди 2013″, който се провежда за втора поредна година. Идеята и организацията е на редакционния екип на училищния вестник „В@з Буки Веди“ и на ученици от 10л клас.

В продължение на 2 месеца учениците от горен курс имаха възможността да номинират и да гласуват за свои съученици, предложени за награда по определени категории. В началото на месец май вече бяха известни първите трима във всяка категория, получили най-много гласове. Интересът към награждаването беше голям. Присъстваха много ученици, учители и родители.

 

Организаторите се бяха погрижили за ефектно осветление, подходяща музика и видеоекран, на който се виждаха статуетките на първенците, оригинални и различни за всяка категория. Водещи на спектакъла бяха Моника Александрова и Моника Маринова от 10л клас. В категорията „Енциклопедична личност“ първи беше Николай Михайлов от 10л клас. За „Музикална личност“ бе обявена Симона Николаева от 10л клас, а за „Спортна личност“ – Илина Георгиева от 10з клас. „Ученик на годината“ е Шенай Шуберт от 11б клас. За „Забавна личност“ бе избрана Бетина Баткова от 8з клас, а „Скандална личност“ – Виолета Минкова от същия клас.

 

В категорията „Най-добър в изкуството“ спечели Диана Генова от 9л клас, а в категорията „Модна икона“ първа бе Вилия Георгиева от 10л клас. За „Дон Жуан“ беше обявен Воил Кръстев от 10и клас, а „Мистър Мускул“ стана Персиян Петров от 10з клас. В категорията „Бягство от затвора“ на първо място е Иван Мандински от 10и клас, а за „Двойка на годината“ бяха обявени Силви Лалова от 10л и Станимир Игнатов от 10и клас.

Статуетките бяха връчени от различни преподаватели или миналогодишни победители, които по оригинален начин се обръщаха към спечелилите и аудиторията. За всички присъстващи танцува училищен фолклорен състав от третокласници с хореограф Надя Тодорова. За доброто настроение допринесоха и изпълнените песни от деветокласничките Симона Николаева, Симона Клашнева, Цветослава Ангелова, Анита Кундева, Моника Донова и Силвия Тачева с ръководител Елена Конова. Песента девиз на училището бе изпълнена от петокласничките Вили и Тами. На 17 май предстои награждаване на победителите в общоградския литературен конкурс „Светът през моите очи“ и изпращане на абитуриентите от випуск 2013.

 

Източник: DarikNews

 

 

Годишни награди 2013” в СОУ „Иван Вазов”

 

На 16 май 2013 г. започнаха проявите по повод празника на СОУ „Иван Вазов”. В 21.00 ч. започна спектакълът „Годишни награди 2013”, който се провежда за втора поредна година. Идеята и организацията е на редакционния екип на училищния вестник „В@з Буки Веди” и на ученици от 10л клас.

В продължение на 2 месеца учениците от горен курс имаха възможността да номинират и да гласуват за свои съученици, предложени за награда по определени категории. В началото на месец май вече бяха известни първите трима във всяка категория, получили най-много гласове.

Интересът към награждаването беше голям. Присъстваха много ученици, учители и родители. Организаторите се бяха погрижили за ефектно осветление, подходяща музика и видеоекран, на който се виждаха статуетките на първенците, оригинални и различни за всяка категория. Водещи на спектакъла бяха Моника Александрова и Моника Маринова от 10л клас.

В категорията „Енциклопедична личност” първи беше Николай Михайлов от 10л клас. За „Музикална личност” бе обявена Симона Николаева от 10л клас, а за „Спортна личност” – Илина Георгиева от 10з клас. „Ученик на годината” е Шенай Шуберт от 11б клас. За „Забавна личност” бе избрана Бетина Баткова от 8з клас, а „Скандална личност” – Виолета Минкова от същия клас. В категорията „Най-добър в изкуството” спечели Диана Генова от 9л клас, а в категорията „Модна икона” първа бе Вилия Георгиева от 10л клас. За „Дон Жуан” беше обявен Воил Кръстев от 10и клас, а „Мистър Мускул” стана Персиян Петров от 10з клас. В категорията „Бягство от затвора” на първо място е Иван Мандински от 10и клас, а за „Двойка на годината” бяха обявени Силви Лалова от 10л и Станимир Игнатов от 10и клас.

Статуетките бяха връчени от различни преподаватели или миналогодишни победители, които по оригинален начин се обръщаха към спечелилите и аудиторията. За всички присъстващи танцува училищен фолклорен състав от третокласници с хореограф Надя Тодорова. За доброто настроение допринесоха и изпълнените песни от деветокласничките Симона Николаева, Симона Клашнева, Цветослава Ангелова, Анита Кундева, Моника Донова и Силвия Тачева с ръководител Елена Конова. Песента девиз на училището бе изпълнена от петокласничките Вили и Тами. На 17 май предстои награждаване на победителите в общоградския литературен конкурс „Светът през моите очи” и изпращане на абитуриентите от випуск 2013.

Източник: plevenzapleven.bg

 

 

В СОУ „Иван Вазов” връчиха традиционните си годишни награди

 

В нощен спектакъл вчера в СОУ „Иван Вазов” бяха връчени Годишни награди 2013 на изявени през годината ученици. Наградите са колкото и сериозни, толкова и шеговити. Те се връчват в няколко категории, като определянето на победителите става след номинации и гласуване, обясниха организаторите от редакционния екип на училищния вестник „В@з Буки Веди”.

Ето и победителите в отделните категории: „Енциклопедична личност” – Николай Михайлов от 10л клас, „Музикална личност” – Симона Николаева от 10л клас, „Спортна личност” – Илина Георгиева от 10з клас, „Ученик на годината” – Шенай Шуберт от 11б клас, „Забавна личност” – Бетина Баткова от 8з клас, „Скандална личност” – Виолета Минкова от 8з клас. В категорията „Най-добър в изкуството” първото място е присъдено на Диана Генова от 9л клас, в категорията „Модна икона” – на Вилия Георгиева от 10л клас, „Дон Жуан” – Воил Кръстев от 10и клас, „Мистър Мускул” – Персиян Петров от 10з клас. В категорията „Бягство от затвора” на първо място е Иван Мандински от 10и клас, а за „Двойка на годината” бяха обявени Силви Лалова от 10л и Станимир Игнатов от 10и клас.

Победителите получиха статуетки.

Празникът завърши с изпълнения на ученици и състави от училището.

Източник: infopleven.com

Nominacii 2013 5 Nominacii 2013 7

 

 

Back to top button