Весела Коледа с 12 брой на „В@з Буки Веди”!

Вече може да прочетете поредния брой на училищния вестник и ви уверяваме, че всеки ще намери нещо, за да удовлетвори своя интерес. Най-малките могат да видят нашите футболни  шампиони и след това лично да ги поздравят. С много гордост и самочувствие ви разказваме колко много дейности текат по екопроекта „Повече дървета? Да, моля!”, кои са най-добрите в математическото състезание по повод Деня на будителите, както и за индивидуални постижения в различни спортове.

 

Малко по-големите могат да прочетат за свои културни изяви, които са подготвяли дълго, или пък за интересни учебни часове. За най-големите предлагаме продължение на разговора ни за българското образование и защо някои предпочитат да учат извън страната ни – ако има какво да ни кажете, направете го! Продължават срещите ни с бивши възпитаници на „Иван Вазов”, за да проследим пътя и кариерата след училище – този път със зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Разнородни пристрастия са споделени на   стр. 5, 7, 8 и 9-а – какво мислим за театралната постановка, която посетихме неотдавна, как се чувстват близнаците, как да се научим да се обичаме такива, каквито сме, кога ще плуваме в басейна, който усилено се строи в двора на нашето училище, поредното предложение за свободното време и за нашето здраве… Започнахме нова рубрика, която ще ви бъде интересна, сигурни сме – какво ядем и как да подбираме храните си, за да са те здравословни и полезни. Предлагаме ви пътуване във времето по два начина –  прочетете поредната порция история на училището ни или влезте в училищния сайт и съживете миналото, като изберете най-интересното за вас от богатия видеоархив, който отскоро е на наше разположение. Знаете, че може да споделяте всичко, което ви вълнува, да сте съгласни или несъгласни – на el_vestnik@abv.bg.
Много забавни неща за малки и големи може да намерите на 10 и 11 стр., закачка с най-малките – на 12-а и нашите най-искрени пожелания за весела и пълна 2013 година – на 1 стр. Бъдете здрави и усмихнати и четете – не само нашия вестник!

 

БРОЙ 12

 

Back to top button