Възпитаници на „Иван Вазов“ на призови места в математически турнир

Посветен на Деня на народните будители и проведен на 30 октомври в СОУ “Стоян Заимов” – гр. Плевен.

Здраво се захванахме с математиката и се оказа, че не е толкова трудно да ни забележат. А и вече да се страхуват от нас. Малки и големи. А как иначе, след като в последното състезание участваха 121 ученици от 3 клас и 107 от 2 клас. Засега ще ви разкажем за най-малките и за техните резултати. За по-големите – в следващите броеве.

Гответе се, математици, нашите идват!
Първо място за Павла Милославова Манова – 3г с класен ръководител Виолина Борисова, изключително любознателна и трудолюбива.
Първо място за Захари Емилов Марков – 2д с класен ръководител Милена Вълова. Печели първо място още с първото си участие в математическо състезание, в Коледното – трето. Решенията му винаги се отличават с оригиналност и прецизност.
Второ място за Изабел Петрова Велковска – 4б с класен ръководител Евелина Ницова. Много изяви на математически състезания и призови места. Пише стихове.
Четвърто място за Виктория Стоянова Спасова – 3б с класен ръководител Станка Ненчева. От първи клас досега печели призови места в математически състезания. През 2009/2010 класирана за втори етап на международното състезание „Европейско кенгуру”.
Пето място за Никол Бориславова Михова – 2в с класен ръководител Силвия Василева. Освен амбизиозни участия в математически състезания, е и носител на златен медал от международен турнир в Гърция по художествена гимнастика – 2009 год.
Шесто място за Катерина Ивайлова Димитрова – 3а с класен ръководител Маргарита Стефанова. Печелила е първи, втори и трети места в математически състезания, както и състезанието по информационни технологии „Знайко”, където е достигала до трети етап.
Шесто място за Анна Каренинна Ованнисян – 3а с класен ръководител Маргарита Стефанова. Освен математическите изяви, тя е носител на златен медал от републиканско състезание по спортна гимнастика от 2009 год.

Честито на всички от редакционния екип на вестника!
Очакваме предложения за други „най-добри” на електронния адрес на вестника или в пощенската кутия.

Back to top button