ВАЗОВЦИ не са най-добрите, но ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ НЯМА!

ВАЗОВЦИ не са най-добрите, но ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ НЯМА!

ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЦИТЕ Александра Даниелова Лакова – 4 „б“, Цветина Владимирова Иванова – 4 „б“, Яна Яворова Янева – 4 „г“, Анатоли Светославов Богданов – 4 „а“ и Юлиян Юлиянов Миленов – 4 „в“клас, след оспорвана битка завоюваха челните места на финалното състезание по проекта „Научи се да караш ски 2019“, което се проведе на 14 март в ски зона „Беклемето“. В съревнованието взеха участие всички обучили се от гр.Плевен ученици и завоювали първо, второ и трето място.

Голямата награда е за двамата носители на златни медали Александра Даниелова Лакова от 4 „б“ клас и Анатоли Светославав Богданов от 4 „а“ клас от СУ „Иван Вазов“, които ще имат възможността от 30 март до 3 април 2019г. да участват безплатно във финалния лагер по проекта в к.к-с „БАНСКО“, където освен ски занимания с квалифицирани ски инструктори, спускания по Бъндеришката поляна и пълен пансион, в свободното си време възпитаниците ни ще могат да ползват и басейна в хотел „Стражите“, където ще бъдат настанени.

Благодарим Ви, момичета и момчета, че за пореден път доказахте своите умения и извън класните стаи и ни карате да се гордеем с постиженията ВИ!

Но за да се стигне до тук, изключителна заслуга имат и организаторите. Специални адмирации за ски учителите от СИМА, благодарности за наградите осигурени от БАСки, СИМА, Училище „ЕВРОПА“ – Плевен /медалите, грамотите и ранички за призьорите/ и разбира се не на последно място – лагерът е организиран от БФСки.

На добър час скиори! Желаем Ви една незабравима пролетна ваканция, много емоции и защо не – бъдеща гордост за България в ски спорта!

 

Още новини