Вълнуващ Ден на детето за четвъртокласниците

На 1 юни четвъртокласниците от СОУ „Иван Вазов” ще отпразнуват Деня на детето по необичаен и вълнуващ начин – ще се сбогуват с първите си учителки и ще покажат, че за четири години в нашето училище са научили много. Ще го направят със специални уроци, които ще завършат очаквано със сладки изненади. За уроците те се готвят отдавна със своите класни ръководителки Даниела Китева, Евелина Ницова, Мая Декова и Сашка Данговска. Завършването на първия етап на основната образователна степен ще бъде тържествено отбелязано – децата ще напишат специални послания и ще ги пуснат да полетят с балони. Припомняме ви, че по повод завършването си четвъртокласниците ви канят на 31 май от 18 часа в читалище „Съгласие” на концерта „Пътуване в Европа”. Там ще може да видите фолклорни танци на различни европейски държави и изпълнения на рап и ретро. Директорът на училището ще им връчи удостоверенията за завършен начален етап на образованието.
4б клас с класен ръководител Евелина Ницова на 1 юни ще проведе и последния си урок по програмата „Джуниър Ачийвмънт”. Темата ще бъде „Движението на парите”, а доброволец този път е г-жа Елеонора Пешева, служител в Райфайзенбанк – клон Плевен. В края на урока те ще получат и своите сертификати за участие в програмата, ще ги връчи Елисавета Сергеева – експерт „Начално образование” в Регионалния инспекторат по образованието – Плевен.
Пожелаваме на най-големите сред най-малките много успехи и слънчево лято! Да помнят своето първо училище и своята първа учителка!

Back to top button