Училищният вестник ви пожелава весела Коледа!

С поредния си 22 брой „В@з Буки Веди“ иска да ви усмихне и да ви напомни, че много малко остава до Коледа и до зимната ваканция. По традиция в навечерието на празниците в началото на зимата ние ви предлагаме забавление и същевременно поводи за размисъл, любопитни и полезни неща – сега за пети път и с почти напълно подновен екип. В този брой може да прочетете интересни интервюта – с нашата съгражданка Люси Дяковска и с момчетата от група „СкандаУ“, които гостуваха неотдавна в училище. Сигурни сме, че ще ви спечелим с нашата нова рубрика, която нарекохме „След последния звънец…“ – гостуват бивши наши ученици, които продължават образованието си у нас и в чужбина. Как изглежда всичко от новата гледна точка и какво биха ни посъветвали, може да прочетете на стр. 4 и 5. Отваряме разговор за така модерното напоследък „влогърство“ и ви предлагаме два кратки материала. 

Ще продължим в следващия брой с други срещи и коментар на езика на влогърите, който често е пълен с жаргони. Доколко необходимо е това и какво мислим ние по въпроса, ще имате възможност да прочетете. А защо не и да се включите?! Кратка е втората ни репортерската страница, но нали трябваше да отделим подобаващо място на празничните съвети и забавления. Може да си изберете – кои коледни филми непременно да гледате през почивните дни, какви са последните модни тенденции, как да се храните здравословно по празниците, за да не трупате излишни килограми, да прочетете какво вещаят звездите за вас, да чуете незабравимите коледни песни в празничната нощ. Ако сте със сръчни ръце и обичате сами да приготвяте подаръците за любимите си хора, непременно отворете стр. 10. И най-важното – ако още не сте изпратили своето писмо до Дядо Коледа, ви посочваме точния адрес, на който все още може да го направите. Не сме пропуснали и този път да ви подарим календар за 2016 година, в който може да отброявате дните до края на учебната година. Знаете как може да се сдобиете с този брой на вестника – във фоайето на първия етаж.
Очакваме вашите мнения, предложения и съвети на познатия адрес на вестника – el_vestnik@abv.bg. Пишете ни, не ни щадете!

 

Весела Коледа!

Екипът на „В@з Буки Веди“

Back to top button