Столовата на „Иван Вазов“ си търси наемател

Заработи  ремонтираният ученически стол на СОУ „Иван Вазов” в Плевен, информират от школото. На площ от 600 квадратни метра, освен модерна кухня и просторна столова, има подготвено и отговарящо на санитарно-хигиенните изисквания помещение за производство на закуски.

Вече са минали две процедури за отдаване на обекта под наем, но няма желаещи. Най-рано в началото на ноември ще бъде обявена нова процедура за отдаване под наем. До тогава поне за най-малките възпитаници на СОУ „Иван Вазов” е осигурен топъл обяд. След получени разрешителни в училището вече работи кетъринг фирма, която доставя ежедневно супа, готвени ястия и десерт за малчуганите.

на СОУ „Иван Вазов”, мислейки за здравословното хранене на децата, е отделило много средства от бюджета си през последните години, за да ремонтира стола. Сега огромното помещение е  мултифункционална зала, която отговаря на всички представи дори за добър ресторант. Амбициите на ръководството на училището са, когато столовата заработи, тук да могат да се хранят,  както всички ученици от училището, така и родители, та дори и външни клиенти.

Източник: PlevenLIVE

Back to top button