СОУ „Иван Вазов“ Плевен спечели конкурс за най-добре украсена елха

СОУ „Иван Вазов“ Плевен спечели конкурс за най-добре украсена елха, който беше организиран от Община Плевен, Браншова Бизнес Камара и „Партнерс експо“ ООД Плевен.

Участниците са оценявани по точкова система от специална комисия с председател Таня Стефанова – секретар на община Плевен. Наградата за победителите е диван, осигурен от фирма „Екомебел“.
Ваучерът за подаръка беше връчен днес от кмета Найден Зеленогорски по време на церемония за откриване обновената улица на цветя на ул. „Бъкстон“. Втората награда е бюро от същата фирма, то отиде при учениците от училище „Д-р Петър Берон“. Елхата на СОУ „Пейо Яворов“ беше отличена с третото място в конкурса. Наградата за тях е графика от художника Валери Петров, която е осигурена от „Партнерс експо“ ООД.
Всички 12 училища, които са участвали в конкурса за най-добре украсена елха, получиха по една торта като поощрителна награда. Тортите са осигурени от Браншовата Бизнес Камара Плевен. Окичените елхи се намират в сградата на общината, а след това ще бъдат засадени в училищните дворове на школата, участници в конкурса.

Източник: Дарик

Back to top button