СОУ“И. Вазов“ се включи в международен конкурс „Хора, места, факти“

В началото на ноември 2012 година, бе подписано международно споразумение от страна на град Меджидия, Румъния, училище „Лучиан Григореску“ и град Плевен, България, СОУ „Иван Вазов“ от директора на училището Димитър Митев, за провеждане на състезание – конкурс „Хора, места, факти“ по интернет. Координатор на конкурса е Росица Георгиева Бъчева – учител по английски език.

В конкурса ще участват ученици от 1 до 10 клас от различни страни, както следва: от 1 до 4 клас – с рисунки на теми: „Моите приятели“, „Традиционни празници“ и „Моето семейство“, от 5 до 10 клас – с Рower Рoint – презентации на теми: „Защита на околната среда“, „Съвременни легенди“ и „Наши герои“.
 
Всеки ученик има право да участва само с една работа, която трябва да се изпрати на определен адрес от 20 до 27 януари 2013 година. Всички изпратени рисунки ще участват в изложба в училище „Лучиан Григореску“ от 28 януари до 10 февруари 2013 г.
 
На 10 февруари ще се състои оценяване и класиране на всички работи. В края на месец февруари 2013 година ще бъдат раздадени награди и дипломи за участие.

Източник: DarikNews

Back to top button