Прочетете 14 брой на „В@з Буки Веди”

Поредният брой на училищния вестник от своята първа страница подхваща две големи теми, които естествено се наложиха – много награди за наши ученици и скорошната раздяла с поредния Випуск 2013-и. Успехите ни са в различни области – наука, изкуство, спорт, а носителите – малки и големи ученици, с които се гордеем. Прочетете и станете като тях! Интересна среща ви очаква с роклегендата Йордан Караджов в рубриката „На прицел”. Един музикант с душа разсъждава пред нас какво е добрата музика за млади и стари. Темата продължава на стр. 6, където пък може да намерите своите музикални предпочитания или да поспорите с авторите, ако сте несъгласни.

 

Отбелязахме с много събития Деня на Левски, Националния празник 3 март, Деня на жената – информация за част от тях може да намерите на стр. 4. Пристрастията на пишещите са разноцветни – непринудена среща с актьора Калин Сърменов в ДКТ”Иван Радоев” и кратък разговор с малката кинозвезда Мина Маркова, здравословни съвети за антиоксидантите в рубриката „Какво ядем”, как и чрез графитите може да се себеизразяваме, много смело и критично за поезията… На добър път пожелаваме на абитуриентите и затова ги призовахме в миналия брой да споделят мисли на прощаване. Официално и неофициално им дадохме думата – в единствено и множествено число; говорят и техните класни ръководители. Не пропускайте да намерите време за забавната страница, където има за всекиго по нещо – любопитни факти, езиков тест, модни и киносъвети. А „малкият коментар” отговаря на въпроса за какво най-често лъжем. Напомняме и чрез страниците на вестника за предстоящите Годишни награди 2013 и предварително ви благодарим за много по-голямата активност в гласуването през тази учебна година. На 12-а страница всички, които се интересуват от према на нови ученици в „Иван Вазов” за учебната 2013-2014 година, могат да прочетат условията за това.
Уважаеми читатели, винаги ви призоваваме да изразявате своето мнение за прочетеното, за всичко, което ви вълнува, да правите предложения за нашия училищен живот или за нови теми във вестника – най-доброто място за това е el_vestnik@abv.bg. Не оставяйте другите да мислят и действат вместо вас! Очакваме ви!
Ако с анонса сме предизвикали вашия интерес, може да намерите брой 14 на „В@з Буки Веди” във фоайето на първия етаж в училището ни. Приятно четене и забавление!

 

Брой 14

 

Back to top button