Предлагаме ви новия 29 брой на училищния вестник „В@з Буки Веди“

Последни думи на абитуриентите, информация за много награди, статистика за това, какво ядем, размисли за свободното ни време

Акцент в последния брой на вестника са абитуриентите от Випуск 2017 – кои са те, какво казват на раздяла и снимки за спомен, разбира се – стр. 6 и 7. Не пропускайте стр. 2, за да разберете с кого ви срещаме този път в рубриката „И нашите учители са били ученици“, както и защо твърдим, че ние сме бъдещето. Пристрастията ни са тема „Свободното време“, която коментираме не за първи път – сега предлагаме нови три мнения на стр. 5. Продължаваме с темата за здравословен живот и здравословно хранене, която вече приехме за своя поредна мисия – така и назовахме стр. 8, на която предлагаме своя статистика за това, какво ядем и как това се отразява на тонуса и здравето ни, както и още мнения и препоръки към всички вас. Малко повече информация за поредната първа награда на вестника ни, както и новини в първо лице за пътуването на избраните от екипа млади журналисти до Разград – стр. 2. И тъй като топлото време сложи началото на традиционните спортни надпревари, и ние посветихме време и място на стр. 9 и 10 на спортните ни резултати и постижения в Ученическите игри 2017. Избрахме малко от многото репортерски новини за стр. 4, но не ги пропускайте. Отбелязваме празника на Плевен с няколко факта, които ви карат да се гордеете, че сте родени и живеете тук – стр. 12. За забава и в свободното време на стр. 11 по-големите ученици могат да проверят знанията си по роден език, а по-малките – съобразителността си.

В следващия брой на вестника очаквайте да прочетете най-добрите творби, класирани на челните места в литературния конкурс, посветен на училищния празник и Деня на славянската писменост, как да планирате лятото си, за да съчетаете полезното с приятното, много информация за наши съученици, получили награди в различни области, още една среща с наш преподавател, който също като нас е учил във „Вазов“… А ако вие имате какво да кажете, репликирате или предложите – пишете на познатия адрес – el_vestnik@abv.bg!

Ако желаете да притежавате 29 брой на училищния вестник, може да го намерите, знаете, във фоайето но централния вход на училището.

Редакционният екип на „В@з Буки Веди“

Back to top button