Празник на първокласниците

На 22.05.18, в СУ „Иван Вазов“ специалистът по здравни грижи към училищния кабинет – Цецка Вълкова, закри с голям спортен празник проекта си „Ролята и отговорността на медицинската сестра за опазване здравето на първокласниците при тяхната адаптация в училище“.

В началото тя се обърна към тях, като им напомни за големия труд, който са положили през годината. Благодарение на преподавателите си: г-жа Стела Кръстева, г-жа Маргарита Нейкова, г-жа Силвия Георгиева, г-жа Вили Атанасова, г-жа Елка Станчева, г-н Олег Маринов, са станали грамотни, смятали са много, научили са се на ред и дисциплина.

Водещ на състезанието бе DJ Бате Иво с помощници класните ръководители. Дворът на училището бе огласен от звънкия смях на децата, много музика и танци. Въпреки жаркото слънце те показаха завидни спортни умения и ентусиазъм. Състезаваха се както момичета срещу момчета, така също и клас срещу клас. Разбира се имаше победители и победени, но хубавото настроение и емоции се виждаха по грейналите лица на децата и желанието им празникът да не свършва.

Накрая всички в хор отговориха с мощно „Да“, че им харесва в училище, че това е тяхното училище и в СУ „Иван Вазов“ са намерили своя втори дом. Тези отговори няма как да не ни радват. Те показват, че мисията на всички нас е изпълнена успешно.

Награди осигурени от Здравния отдел на Община Плевен получиха всички класове.

 

Back to top button