Писмо от офиса на Светослав Малинов

Уважаеми директори,

Уважаеми преподаватели,

Както обещахме по време на посещението си във Вашето училище, започва годишният конкурс на Европейско междучасие за учениците от Вашето училище!

В срок до 10 януари 2016 година, учениците могат да се включат в конкурса като изпратят кратък текст до 500 думи или кратко видео до 90 секунди на тема „ В каква Европа искам да живея след пет години“. Моля, имайте предвид, че участието в конкурса е възможно единствено чрез платформата на Европейско междучасие. Заявки през имейл или под друга форма ще бъдат автоматично дисквалифицирани.

Едно е сигурно – поне един ученик от Вашето училище ще бъде избран да посети Европейския парламент в Брюксел през пролетта на 2016 година.

Повече за конкурса и общите условия може да научите на: http://www.mezhduchasie.eu/index.php/win/

Бихме искали да Ви помолим да ни съдействате с разпространението на информацията сред учениците! В конкурса могат да участват всички Ваши ученици, които считано към 1-ви март 2016 ще имат навършени 16 години. Моля, имайте предвид, че настоящият конкурс се провежда като извънкласна и извънучилищна независима инициатива, в която се включват ученици на доброволен принцип в лично качество, а не като официални представители на своето училище.

Оставаме на Ваше разположение за всякакви уточняващи въпроси и запитвания!

Желаем Ви уют и спокойствие в навечерието на Коледните празници и щастливо посрещане на Новата година!

С уважение,

Екипът на Светослав Малинов

Офис на Светослав Малинов, член на Европейския парламент

Гр. София, ул „Будапеща“ № 34

www.smalinov.eu

www.mezhduchasie.eu

office@smalinov.eu

Facebook Светослав Малинов

Facebook Европейско междучасие

Back to top button