Първомартенска среща между приятели по проект „Подай ръка“

През миналата година учениците от 3д клас заедно със своите семейства изработиха около 600 мартенички, които разпродадоха на щанд в училище и събраните средства дариха на приятелите си от Центъра за настаняване от семеен тип. Сега показаха, че са станали истински майстори и с голямо желание съвсем сами направиха мартеници, защото искаха да изненадат децата без родители.

На 29 февруари отново бяха гости на своите приятели, за да ги зарадват със собственоръчно направените от тях изделия. Посрещнаха ги с огромно нетърпение и неподправена детска радост. За третокласниците срещата също беше много чакана и им достави истинско удоволствие. Подариха мартеничките, които бяха приготвили. Оказа се, че децата от Центъра за настаняване също са се подготвили. Те подариха на третокласниците прекрасни първомартенски сувенири, като не спираха да разказват, че са участвали в изработването им и много са помагали, за да изненадат приятелите си. Разбира се, размениха си пожелания за здраве, късмет и много успехи в училище. Цареше приятно детско оживление и никак не им се тръгваше. Разделиха се, но им предстоят нови срещи и радостни мигове, споделени с приятелите.
Госпожа Вълова и 3д клас благодарят на родителите на учениците от класа, защото ги подкрепят и с тяхна помощ се осъществяват тези срещи.

3klas_0103_2 3klas_0103_3
Back to top button