Нека заедно да търсим истините за себе си и за света

Скъпи читатели,
Предлагаме ви първия брой на училищния вестник на СОУ ”Иван Вазов” и се надявамe да споделите нашата радост от появата му.

Как да бъдеш забелязан днес, когато информация иде отвсякъде, когато можеш да прочетеш всичко, което те интересува? Само когато имаш собствен почерк и има какво да кажеш. Ние нямаме опит, но имаме желание и си поставяме амбициозната задача да информираме и забавляваме.
Предлагаме на непознатия кръг свои духовни съмишленици заедно да погледнем отвъд явното, към далечното, към другостта и различието. Провокираме ви заедно да търсим истините за себе си и за света, надявайки се, че ще пробудим вашите творчески импулси. Предлагаме ви трибуна, без ограничения от стандартни рамки и схеми, където поканваме и своите преподаватели, бивши ученици – всички, които по някакъв начин са свързани с училището ни. Адресът, на който ви очакваме, е el_vestnik(at)abv.bg.
Във всеки брой младият екип репортери ще ви представя най-интересните събития на месеца. „На прицел” ще бъдат непознати интересни личности или пък непознатото у познати. Ще четете и за най-добрите, на които пишем шест плюс и се гордеем с тях. Има място за творчески приключения и различни гледни точки. А пък за отмора ще ви водим в света на усмивката и забавата, на спорта.
Пожелаваме ви четене, което да се превърне в удоволствие и убеденост в силата на словото и идеите!

Специални благодарности на госпожа Анна Цолова, която прие да бъде наш кръстник. Надяваме се да е искрена и критична, когато чете нашите текстове. Само така можем да станем добри. Ще следваме нейните съвети. Очакваме я в родния град и в нашия екип!
Редакционен екип

Back to top button