Не пропускайте да прочетете 23 брой на училищния вестник!

В поредния брой на училищния вестник почти напълно подновеният екип ви предлага традиционни и очаквани теми, но и изненади, с които ви предизвикваме. Обичайните най-важни репортерски новини, някои коледни събития, за които не успяхме да ви разкажем в предходния брой, може да прочетете на стр. 3 и 10. В крак с важните за нас дати през февруари ви предлагаме минута размисъл за Апостола и Деня на влюбените – стр. 2 и 8-а. Обещаните теми, подхванати от миналия брой, продължават – доколко сме обсебени от влогърството и колко време посвещаваме на тези занимания, с какъв език общуваме във виртуалното пространство и доколко сме взискателни към самите себе си?! И ако все пак за вас се оказва не по силите ви да контролирате времето, в което сте с телефон в ръка или пред компютъра и таблета, то поне се опитайте да свършите нещо полезно за себе си – на стр. 5-а прочетете иновативни предложения за това. Тази рубрика спечели най-голям интерес в миналия брой и затова продължаваме да ви предлагаме такива приложения.
Много трудно се оказа да си отговорим на въпроса, защо четем все по-малко и какви изненади крие това за нас самите в бъдеще, дали сме достатъчно отговорни да признаем пред себе си защо все по-рядко посягаме към книгата и имаме ли желание да го променим. Мерилин предлага свои мисли за това, но очакваме вашето съгласие или несъгласие, защото сме сериозно решени да продължим темата.
Предлагаме ви нови запознанства – с клуба „Млади възрожденци“, с футболиста Юлиян Чапаев – бивш ученик в нашето училище, с най-малките и забавни малчугани от подготвителната група, които очакваме като първокласници през есента – стр. 2, 4 и 12. Продължават и срещите „След последния звънец“.
Ако обичате да пътувате, да търсите и да откривате, ако търсите занимания за сръчните си ръце, ако искате да знаете каква година ви очаква според Китайския хороскоп или пък сте по пътя към себепознанието си – материали по тези теми може да прочетете на стр. 9 и 11. Искаме да ви напомним, че очакваме вашите предложения за нова „глава“ на вестника, за непознати за нас таланти, за нови успехи на наши съученици, за интересни събития, които сте посетили колективно, за незабравими учебни часове – за всичко това сме готови да разказваме, очакваме единствено знак от вас на електронната ни поща – el_vestnik@abv.bg!
Ако искате да прочетете 23 брой и да го прибавите към колекцията си, може да си го набавите на входа на училището!

Back to top button