Не пропускайте 16 брой на „В@з Буки Веди”!

Представяме ви новия брой на училищния вестник, с който приветстваме всички по случай началото на учебната година. В него, както обичайно, са отразени събития от първите училищни месеци, успехите на наши ученици, като този път имаме един особен успех, с който да се гордеем – „В@з Буки Веди” спечели трето място на Шестия национален конкурс за ученическа журналистика „Стоян Михайловски”. Обособихме една по-глобална тема – „Да бъдеш себе си”, която съдържа разнородни статии. Как може да запазим вътрешната си хармония и да отстояваме себе си чрез дрехите, които избираме, чрез контролиране на стресовите ситуации около нас, чрез имената, с които наричаме себе си и другите.

Радваме се да посрещнем най-новото попълнение в училището – първокласниците, и затова ви ги представяме заедно с техните учители. Не пропускайте да прочетете как изглежда училището и образованието в очите на поредния бивш ученик на „Вазов” – запознайте се с него на 8 стр. Последна информация около международния проект в начален етап може да прочетете на стр. 10. Ако ви интересува кога ще плуваме в басейна, разберете от интервюто с директора на училището. Любопитни неща за училищата по света, за музиката, за свободното време… ! За всичко, което ни вълнува в началото на учебната година!
Знаете, че вашата гледна точка е важна за нас и очакваме писмата и идеите ви в пощенската кутия във фоайето на първия етаж или на адрес: el_vestnik@abv.bg.

Весела Маринишева 11л

Back to top button