Моята лятна ваканция с 48 брой на „В@з Буки Веди”

Лятото е в разгара си, забавленията – също, а ние, екипът на училищния вестник, ви предлагаме четиво за размисъл и забавление. Започнете с интересните интервюта, които обобщихме в темата „Какво може да научим от успелите”. Има за всекиго по нещо – разговаряхме с писателката Неда Антонова, с шеф Токев, със спортисти – Детелин Далаклиев, Ренета Камберова, Цвета Галунова, Иван Костадинов, с добре познатите ви Торино и Пашата, Валентина Александрова. От тях ще научите много за кухнята, спорта, музиката и за пътя към успеха.

Аналитичен ретроспективен поглед към отминалата учебна година – потърсихме мнения по темата кой е най-хубавият и най-неприятният спомен от нея, на какво ни учи училището, промени ли ни дистанционното обучение. Няма как да пропуснем и да ви се отчетем – разказваме какви колективни и индивидуални награди спечели екипът ни в двата национални журналистически конкурса. По традиция ви срещаме и с отличника на Випуск 2021, който неотдавна пое по своя път напред.

Най-много време и място посветихме на лятната ваканция – колко е хубаво на село при баба и дядо, какво ще направим, ако мама и татко ги няма вкъщи, кои места непременно да посетим… Ако искате да бъдете забелязани, не пропускайте съветите ни как да сте модерни и се съобразете с предсказанията на звездите. Струва си и да опознаете по-добре себе си, ако поспрете на забавната страница.

И тъй като екипът ни се подмладява всяка година, каним всички, които имат желание да станат част от нас, да представят себе си и своите интереси на адрес: el_vestnik@abv.bg.

Пожелаваме на всички незабравима ваканция!

Брой 48

Редакционният екип на „В@з Буки Веди”

Back to top button