Момиче от СОУ “Иван Вазов” е сред най-красивите абитуриентки у нас

Василена ще се появи на бала си като истинска светска дама
Дванадесетокласничката Василена Иванова от СОУ „Иван Вазов“ в Плевен е сред шестте най-красиви абитуриентки в страната. Конкурсът е организиран от Dir.BG и Astella Atelier. От 57 кандидатки първоначално са избрани 18, които се представили на живо на 9 април пред звездно жури, сред които Юлия Юриевич – „Мис България 2007“, Калин Вельов, дизайнерката Аля Милушева, Райна Деницова – главен редактор на Life.dir.bg и много други. Всичко било съвсем естествено – с дънки и високи обувки. След дефилето останали 10, с които провели интервю. Бъдещите абитуриентки трябвало да разкажат какви са визиите им за бъдещето, как се забавляват, как си представят абитуриентската вечер. След интервюто останали шест – всички са с равен шанс за първото място. И вече с тях – артистична фотосесия за финалистките с модели на Аля Милушева.
Василена никога не е имала амбицията да става модел. „Този конкурс за мен е една сбъдната мечта на всяко момиче да се види в по-различна светлина – специална прическа, грим, тоалет, прожектори“, казва тя. 
Победителката ще стане ясна на 1 май, когато в Boutique Lounge Bar ще се проведе финалът на конкурса. Тя ще има шанса да бъде звездата на бала си с прекрасна рокля на Aстела, с празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея, и с фешън грим. Тя ще влезе в своето училище като истинска светска дама, под светлините на фотографските светкавици с VIP придружител в ретро автомобил и нейната приказна поява на бала й ще бъде отразена в Dir.BG.
Дни преди края на учебната година Василена няма колебания за бъдещето си – ще учи икономика, смята да обогатява и знанията си в областта на психологията, иска да работи с деца, да помага на хората. И разбира се, спортът, без който не може.
Може да се каже, че вече е студентка, защото е изкарала 5,97 на предварителен кандидатстудентски изпит в УНСС.

Източник: BG Север

Back to top button