Мирослав Михайлов влезе в ролята на третокласник

Днес (28.11.2013) в СОУ „Иван Вазов“ гост на урока, на учениците от 3-ти „Б“ клас по предприемачество, беше заместник-областният управител, Мирослав Михайлов. Той влезе в ролята на третокласник и взе участие във всички поставени задачи от г-жа Евелина Ницова, преподавател в учебното заведение.

По време на часа, който е свързан с глобална тема „Нашият град“, а конкретният тема беше „В града“, учениците, както и г-н Михайлов се запознаят с работата на главния архитект на града и необходимостта от зониране в градска среда. Накрая на урока заместник-областният управител получи написано от третокласниците писмо, което беше адресирано до дядо Коледа. В писмото децата поискаха от белобрадия старец повече доброта и милосърдие. От своя страна г-н Михайлов подари на бъдещите предприемачи фотоалбум на Област Плевен, като подаръка случайно съвпадна и с темата на урока, коментира заместник-областният управител.
И тази година първокласници ще изработват предмети, който се продават на специален благотворителен базар, организиран в учебното заведение. Със спечелените пари ще бъдат закупени подаръци и храна, които ще бъдат изпратени в Онкологичните клиники в София и Пловдив.

 

Източник: www.posredniknews.com

Back to top button